OM OS

FLEKSIBILITET ER VORES KERNEOMRÅDE – HVAD ER DIT?

Vi er din partner når du mangler medarbejdere! Profilvikaren tilbyder professionelle og engagerede medarbejdere til mange typer opgaver.

For de fleste svinger behovet for kvalificeret arbejdskraft. Vi kan altid træde til med kort varsel når du har brug for en vikar eller andet mandskab. Vi klarer opgaven med kontrakt, timeløn eller på tilbud, vi finder en løsning. Du kan justere – forøge eller reducere – dit behov og medarbejderstab. Med rekruttering igennem Profilvikaren bliver din virksomhed fleksibel, uden at du er bundet til faste lønninger og udstyr. Lad Profilvikaren tage en del af arbejdsbyrden. Så du undgår at ansætte og afskedige hele tiden.

Uanset om der er tale om rekruttering af kvalificeret arbejdskraft, projektledelse eller behov for nogle få medarbejdere eller hele afdelinger – i ind- og udland – så er vi beredt. Du kan bruge os på timebasis, på enhedspriser, på fastprisaftaler herunder deltagelse i delprojekter.

UDLEJNING – REKRUTTERING – TRY & HIRE

VORES SPECIALE ER:

  • Bygge & Anlæg
  • Industri & Produktion
  • Jern & Metal
  • El & Teknik
  • Pakke opgaver
  • Lager & Logistik

Du kan både leje mandskab eller bede os om at rekruttere medarbejdere til din virksomhed, og du kan gøre det efter princippet i ”Try & Hire”.

OUTSOURCING

Outsourcing af hele afdelinger eller produktionsområder kan være den perfekte løsning for dig og din virksomhed. Skal det være med eller uden ledelse? Skal vi eventuelt påtage os ansvaret for produktion og kvalitetstyring?

Det er dit valg men vi hjælper gerne med at beslutte det!

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD